SON DAKİKA



Haber > Magazin > Liseli şerife 6 gündür kayıp

Liseli şerife 6 gündür kayıp

11 Mart 2015 Çarşamba - 16:04




"Staja gidiyorum" diyerek evden ayrılan genç kız, en son cep telefonunu satarken görüldü.





Hatay’ın İskenderun ilçesinde staja gideceğini söyleyerek evden ayrılan 17 yaşındaki Şerife Nur Koca'dan 6 gündür haber alınamıyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden anne Nur Hayat İpek, 3 çocuğundan biri olan 17 yaşındaki Şerife Nur Koca'nın, 5 Mart sabahı "Staja gidiyorum" diyerek evden ayrıldığını bir daha da dönmediğini söyledi.

 

VEDALAŞIR GİBİ SARILDI, SIR OLDU

Kocasından boşanan Nur Hayat İpek, “Kızım 6 günden bu yana kayıp. Ne sesini duyuyorum ne de bir haber alabiliyorum. Kaybolmadan bir gün önce bana vedalaşır gibi sarıldı. 'Sabah erken uyandır duş alacağım' dedi. Ben kızıma duş alması için su ısıttım ve işime gittim" dedi.


 

EN SON CEP TELEFONUN SATARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Eve döndüğünde kızının duş almadığını fark ettiğini, telefonunla da aramalarına rağmen ulaşamadıklarını anlatan İpek, "Dayısı, kızımı kaybolduğu gün öğle saatlerinde çarşıda gezerken görmüş. Kendisiyle çok iyi anlaşıyorduk. Kavgamız gürültümüz olmazdı. Kızımı kandırmış olabilirler” diyerek gözyaşı döktü.

En son cep telefonunu satarken güvenlik kameralarınca görüntülendiği öğrenilen Şerife Nur Koca’yı arayan polis, lisedeki sınıf arkadaşlarının da ifadesini aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap