SON DAKİKA



Haber > Magazin > Liseli kız kendisini asarak canına kıydı!

Liseli kız kendisini asarak canına kıydı!

01 Temmuz 2016 Cuma - 15:50




Sivas'ta bir köyde yaşayan 18 yaşındaki lise öğrencisi genç kız, kendini çamaşır ipiyle evlerinin deposundaki tavana asarak intihar etti.





Olay, dün akşam saatlerinde Sivas'ın Gemerek İlçesi'ne bağlı Kümeören Köyü'nde meydana geldi. Mehmet-Döndü Öztoprak çiftinin 6 çocuğundan 4'üncüsü olan Songül Öztoprak iki katlı evlerinin zemin katında bulunan depoya inerek kendini çamaşır ipiyle tavana astı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Depoya indiğinde kızının cesediyle karşılaşan anne Öztoprak, boynundaki ipi keserek durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Öztoprak'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Daha sonra Gemerek İlçe Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde inceleme yapıldı.

Gemerek Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Öztoprak'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruştuma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap