SON DAKİKA



Haber > Magazin > Lider ebeveynler!

Lider ebeveynler!

16 Haziran 2014 Pazartesi - 16:03




Yöneticiliğini Zafer Baloğlu'nun, asistanlığını Merve Demir ve Damla Yılmaz'ın yaptığı Lider Ebeveynlik Eğitimi; Morfo Gelişim Akademisi kurucusu, Kar





Eğitimde katılımcılar, lider ebeveyn olma yolunda edindiği kazanımlarla gerçekleşen süreçte, liderlik becerileri edinimi kazandılar. Yoğun istek duyulan eğitimin önümüzdeki süreçte devamının geleceğini bildiren Morfo Gelişim Akademisi Yöneticisi Zafer Baloğlu, kurucu Azru Aktaş'ın bilgi ve birikimlerini hayata aktarma konusunda bir çok kişiye ve kuruma danışmanlık yaptığını ve koçluk eğitimleri verdiğini ancak aileye ve kadınların toplumdaki yerine verdiği önemden dolayı ebevenylerin eğitimine zaman ayırmak için büyük çaba sarf ettiğini söyledi. Kariyer ve eğitim konusundaki uzmanlığını herkesle paylaşmak isteyen Arzu Aktaş, "Bilgi paylaştıkça değer kazanır düşüncesiyle hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap