SON DAKİKA



Haber > Magazin > Lady Gaga, köpeklerini bulana 500 bin dolar ödül verecek

Lady Gaga, köpeklerini bulana 500 bin dolar ödül verecek

26 Şubat 2021 Cuma - 10:03




Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerini gezdirmeye çıkaran görevli silahla vuruldu. Saldırı sonrası iki köpeği kaçırılan Gaga, hayvanlarını geri getirene 500 bin dolar ödül vereceğini açıkladı.





Dünyaca ünlü star Lady Gaga'nın Hollywood'da köpeklerini dolaştırmaya çıkaran görevlisi Ryan Fischer, silahlı saldırıya uğradı. Görevlinin yaralanmasının ardından Gaga'nın Fransız bulldog cinsi Koji ve Gustav adındaki iki köpeği de kaçırıldı.

GÖREVLİ HASTANEYE KALDIRILDI

Görevlinin hastaneye kaldırılmasının ardından ünlü şarkıcı, köpeklerini geri getiren 500 bin dolar ödül vereceğini açıkladı. Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay sırasında kaçan üçüncü köpek Miss Asia da polis ekipleri tarafından bulundu.

KÖPEKLERİN FİYATI 2-10 BİN DOLAR ARASI

Yönetmen Ridley Scott'ın Gucci ile ilgili filminin çekimleri için Roma'da bulunan Lady Gaga'nın köpeklerine çok düşkün olduğu biliniyor. Saldırının kasıtlı olarak mı yapıldığı henüz netlik kazanmazken, ABD'de Fransız buldoğu cinsi köpeklerin fiyatının 2-10 bin dolar arası değiştiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap