SON DAKİKA



Haber > Magazin > La Casa De Papel 3. sezonu ne zaman başlayacak? Ta

La Casa De Papel 3. sezonu ne zaman başlayacak? Ta

14 Temmuz 2018 Cumartesi - 17:20








La Casa de Papel 2 sezon olarak yayınlanmış ve izleyenlerini müptela haline getirmişti ve getirmeye devam ediyor. Yabancı dizilerin en ilgi görenlerinden biri olan ve sosyal medyada da büyük yankı uyandıran La Casa de Papel'in yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olmuştu. 2 sezonu ile bittiği düşünülen La Casa de Papel'den haber geldi. La Casa de Papel 3.sezonu ile Netflix platformunda olacak. İşte, bir İspanya yapımı olan La Casa de Papel 3.sezon yayın tarihi ve La Casa de Papel oyuncularından gelen sürpriz video...

 

LA CASA DE PAPEL 3.SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dünya çapında büyük yankı uyandıran La Casa de Papel dizisi ilk bölümü  2 Mayıs 2017'de yayınlanmış ve son bölümü ise  23 Kasım 2017 tarihinde yayınlanarak 2.sezon ile veda etmişti. İlgiyle izlenen ve izlenmeye devam eden La Casa de Papel dizisinin 3.sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak konusu olmuştu. Daha sonra La Casa de Papel oyuncularının bizzat duyurduğu müjde Netflix Türkiye hesabından geldi. Sosyal medyada büyük ses getiren video binlerce beğeni aldı. 




BAŞROL OYUNCULARI TARİHİ VERDİ!

Netflix Türkiye resmi sayfasından gelen 3.sezon müjdesini La Casa de Papel'in sevilen oyuncuları verdi. İspanya yapımı olan ve dünyanın en büyük soygununu konu olan La Casa de Papel dizisi önümüzdeki sene yayınlanacak.

Başrollerinde Úrsula Corberó, Paco Tous ve Alba Flores gibi isimlerin rol aldığı La Casa de Papel 3.sezonu 2019 yılında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Üçüncü sezon müjdesi veren tanıtımda 'Senin de bizimle aynı şeyi beklediğini biliyoruz. Ve bize katılmak isteyen olur mu bilmek istiyoruz. Çünkü tarihin en büyük soygunu henüz bitmedi. Üçüncü kısım geliyor' ifadeleri kullanıldı.

LA CASA DE PAPEL KONUSU NEDİR?


 La Casa De Papel'in Türkiye tarafından çekilmiş İstanbul temalı fragmanı yayınlandı. İstanbul'un tarihinin bir parçası olan Galata Kulesi’nin de olduğu görüntülerde insanların önlerindeki telefon ya da bilgisayardan La Casa de Papel’i izliyor. Galata Kulesi'nin görüntüsüyle başlayan fragman, karakterin çay içmesi ve çarşıyı dolaşmasıyla devam ediyor. İstanbul'un birçok güzelliği anlatılıyor. Görüntülerde insanların önlerindeki telefon ya da bilgisayardan bu diziyi izliyor.

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI

Úrsula Corberó - Tokyo

Itziar Ituño - Raquel Murillo

Álvaro Morte - Profesör


Pedro Alonso - Berlin

Alba Flores - Nairobi

Paco Tous - Moskova

Jaime Lorente - Denver

Miguel Herrán - Rio


Darko Peric - Helsinki

Kiti Mánver - Raquel'in annesi

Enrique Arce - Arturo Román

María Pedraza - Alison Parker

Anna Gras - Mercedes


Fernando Soto - Ángel

Juan Fernández - Coronel Prieto

Fran Morcillo - Pablo

Esther Acebo - Mónica Gaztambide

Clara Alvarado – Ariadna

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap