SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kylie Jenner, markasını büyütüyor!

Kylie Jenner, markasını büyütüyor!

26 Temmuz 2016 Salı - 12:00




Kim Kardashian'ın küçük kardeşi Kylie Jenner, kendisine ait kozmetik markası Kyshadow'u büyütme kararı aldı.





'Keeping up with Kardashians' programıyla ünlenen Kim Kardashian'ın küçük kız kardeşi Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Tyga ile çekilmiş seks kasetleri olduğu iddiasıyla gündeme gelmişti.

Instagram hesabında 62 milyona yakın takipçisi bulunan Kylie Jenner ise dedikodulara kulak asmayarak sosyal medya üzerinden paylaşımlarına devam etti. Jenner, kozmetik markası için göz farı yapmayı öğrendiğini dile getirirken, bir de video paylaştı.

KOZMETİK MARKASINI BÜYÜTÜYOR

18 yaşındaki genç kız, sevenlerine büyük bir sürpriz yaparak, kozmetik markası Kyshadow'u büyütme kararı aldı. Jenner, geçtiğimiz günlerde ilk ürünlerini Los Angeles'ta sevenlerine sunmuştu. Markası için göz farı yapmayı öğrendiğini belirten Kylie Jenner, yapım aşamasında çekilen bir videoyu da Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Jenner, paylaşımının altına ise İngilizce olarak, "Geçtiğimiz günü sizin için göz farı yapmayı öğrenmek ile geçirdim millet!" yorumunu yazdı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap