SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kylie Jenner kozmetik üretimini durdurup el dezenfektanı üretimine başladı

Kylie Jenner kozmetik üretimini durdurup el dezenfektanı üretimine başladı

01 Nisan 2020 Çarşamba - 11:51




Geçen hafta hastanelere 1 milyon dolar bağışlayan Kylie Jenner, kozmetik üretimini durdurup hastanelere el dezenfektanı üretimine geçti.





Dünyanın en genç milyarderi olan ABD’li reality show yıldızı ve kozmetik imparatoriçesi Kylie Jenner, corona virüs salgınında yaptığı para yardımına yenisini ekledi.

Kardashian/Jenner ailesinin 22 yaşındaki üyesi, ana şirket Coty ile annesi Kris Jenner’la birlikte yönettikleri Kylie Cosmetics ve Kylie Skin'in şu an için makyaj ürünleri üretmeyi bıraktığını ve California’daki hastaneler için el dezenfektanı üretimine geçtiklerini açıkladı.

Marka temsilcisi, şirketlerinin kendilerini salgınla mücadele çalışanlarının ihtiyacına adadığını belirterek, el dezenfektanı üretiminin Kylie Skin ürünlerinin üretimini etkilemeyeceğini de duyurdu.



BUGÜN DİLEĞİM GERÇEK OLDU

Jenner, geçen hafta ABD’de iki hastaneye toplam 1 milyon dolar bağışlamıştı.

Jenner’ın da doktoru olan Jinekolog Dr. Thaïs Aliabadi, bağışı Instagram paylaşımıyla doğrulayarak, “Konuşamıyorum, gözlerim doldu ve kalbim minnetle dolu. Dünyaya cesur sağlık çalışanlarımız için koruyucu maske dileğimi iletmiştim, bugün dileğim gerçek oldu. Hastalarımdan biri, Yaşayan Melek ilk cevap veren kişi olarak 1 milyon dolar bağışlayıp binlerce maske, yüz siperi ve diğer koruyucu malzemeleri edinmemizi sağladı. Bir doktor olarak hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim” ifadelerini kullanmıştı.

'1 milyon kez teşekkürler

Doktor ayrıca, “Kalbimizin her noktasından teşekkürler Kylie Jenner. Benim kahramanımsın. Bu cömert bağış pek çok hayatı kurtarmaya yardım edecek. Dünyamız sen içinde olduğun için daha iyi bir yer. Seni çok seviyorum. 1 milyon kez teşekkürler” diye yazmıştı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap