SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kuzeyin Oğlu’ndan muhteşem konser

Kuzeyin Oğlu’ndan muhteşem konser

17 Eylül 2014 Çarşamba - 11:03




Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun yaptığı 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında konser veren Volkan Konak, en sevilen şarkılarını seslend





Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde Volkan Konak sahne aldı. Şarkıları ile sevenlerine duygu dolu anlar yaşatan Volkan Konak, esprileriyle izleyenleri kahkahaya boğdu. Uğur Mumcu Meydanı'ndaki konserin sunuculuğunu Ece Vahapoğlu yaptı. Organizasyon öncesinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hava sıcak olmasına rağmen meydanı doldurdukları için seyircilere teşekkür etti. Volkan Konak'ı çok sevdiğini belirten Sözlü, “Altın Koza Film Festivali'nin açılışını Volkan Konak ile gerçekleştiriyoruz. Bu sene 21.’sini düzenlediğimiz festivali tüm Adana'ya yayacağız. Tüm ilçelerimizde çeşitli etkinliklerimiz olacak” dedi. Volkan Konak daha sonra sevilen şarkılarını Adanalılar için seslendirdi. Yaptığı esprilerle sevenlerini gülme krizine sokan Kuzeyin oğlu, Adanalı dinleyicileri mest etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap