SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kuzeyin Oğlu’na altın plak!..

Kuzeyin Oğlu’na altın plak!..

27 Mart 2013 Çarşamba - 09:08




Karadeniz Müziği’nin güçlü ismi Volkan Konak’ın son albümü “Lifor”, 100 bin satış barajını aştı. Konak’a bu başarısından dolayı altın plak takdim edi





KARADENİZ müziği denilince akla gelen ilk isim olan hemşerimiz ve gururumuz Volkan Konak son albümü “Lifor” ile 100 bin tirajını aşınca altın plakla ödüllendirildi. Konak, 12 yılda çalıştığı DMC (Doğan Music Company) den çıkardığı beş albümle toplamda 1 milyondan fazla sattı. DMC Genel Müdürü Samsun Demir , şirketle yeniden dört yıllık sözleşme imzalayan Konak’a iki plaket birden verdi. Şirketlerinde bir milyon barajını geçen iki sanatçı bulunduğuna dikkat çeken Demir, bunlardan birinin Sezen Aksu diğerinin de Volkan Konak olduğunu söyledi. Son albümü ‘Lifor’un 100 bini geçtiği için Konak’a altın plak takdim edildi. Demir’e teşekkür eden Volkan Konak “Futbolcular gibi bende kulübümde olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. DMC ile işbirliğimiz devam edecek. Bugün bir kez daha sözleşme yeniledik. Taşı delen suyun şiddeti değil, damlanın sürekliliğidir. Ben sürekliliğe ve istikrara çok inandım. Bu şirkette hiçbir zaman duygularıma müdahale edilmedi. Bütün imkanlar sunuldu. Ben de bunu suistimal etmedim. Kapris yapmadan 12 yıl çalıştım. Müzik camiasında en mutlu olan isimlerden biriyim. Şu sözü de veriyorum, ben jübilemi futbolcular gibi kulübümde yapacağım” Diye konuştu. Volkan Konak 28 Mart Perşembe günü Berlin’de başlayacağı Avrupa turnesini 21 Nisan’da Münih’te noktalayacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap