SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kuruluş Osman 67. bölüm tanıtımı izle! Kuruluş Osman son bölüm

Kuruluş Osman 67. bölüm tanıtımı izle! Kuruluş Osman son bölüm

14 Ekim 2021 Perşembe - 12:50




Kuruluş Osman 67. bölüm fragmanı! ATV'nin en çok izlenen yapımlarından Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanı vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?





Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman yayınlanan bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Kuruluş Osman dizisi izlemek isteyen izleyiciler "Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman son bölümde neler oldu? Kuruluş Osman 67. bölüm fragmanı izle!" şeklinde aramalar yapıyor. İşte, detaylar...

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuruluş Osman'ın 65'inci bölümünde, Orhan'ın doğumu bütün Kayı Obası'nı ve bölgedeki Türkmenleri sevince boğmuştur. Osman Bey'in beyliği günden güne büyürken bölgedeki etkisi sonucunda düşmanları da büyümektedir. Osman Bey'in yeni hamlesi sadece İnegöl Tekfuru Aya Nikola'nın değil; Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses ve Bilecik Tekfuru Rogatus Laskaris'in yanı sıra Bizans İmparatoru ve Katolik dünyasının da karşısına çıkmasına neden olur! Öte yandan Osman Bey, Bala Hatun'un gebeliğini sır gibi saklarken, bu haber Malhun Hatun'a ulaşır. Malhun Hatun'un tepkisi iki hatun arasındaki ilişkiyi kökünden sarsacaktır.

KURULUŞ OSMAN 66. BÖLÜM İZLE!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap