SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kurbanlıkla kamyonette yolculuk

Kurbanlıkla kamyonette yolculuk

24 Eylül 2015 Perşembe - 12:39




Adana'da hayvan pazarından kendisi ve akrabaları için kurbanlık 4 keçi ile 1 koyun alan şahsın kamyonetin bagajına sığmayan hayvanları arka koltukta o





Renkli kamyenet yolculuğu...  Kurban Bayramı'nın 1. gününde kurbanlık alan vatandaşların kurban kesme telaşı başladı. Hayvan pazarından kurban alan vatandaşlar kurbanlıklarını biran önce eve getirip kesmek isteyince ilginç görüntüler oluştu. Bunlardan biri de hayvan pazarından kendisi ve akrabaları için kurbanlık 4 keçi ve 1 koyun alan Ramazan Yiğit oldu. Yiğit, aldığı kurbanlıkları biran önce kesip dini görevini yerine getirmek için hayvan pazarına gittiği kamyonetinin bagajına sığmayan 1 koyun ve keçiyi arka koltukta oturan çocuğunun yanına bindirdi. Arka koltuktaki hayvanlar ilginç görüntüler oluştururken, Yiğit kurbanlıkların iki tanesini arka koltuğa bindirmek zorunda kaldığını, sonuçta eve getirdiklerini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap