SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kucağında bebekle intihara kalkıştı

Kucağında bebekle intihara kalkıştı

03 Temmuz 2016 Pazar - 14:18




Boşandığı eşinin çocuğunu almak istemesiyle evinin balkonuna çıkan kadın kucağındaki çocuğuyla intihar etmek istedi.





Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde 2'nci kattaki evinin balkonunda kucağına aldığı çocuğuyla intihara kalkışan Özlem K.'nın bu girişimi son anda önlendi.

Kumluca Meydan Mahallesi'nde oturan Özlem K.'nin sabah saatlerinde 2'nci kattaki evinin balkonunda üzerine çıktığı sandalyede kucağına aldığı çocuğuyla intihara kalkıştığını görenler, polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis, Özlem K.'yi ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de zemine hava yastığı açtı.

Sağlık ekiplerinin hazır beklediği olay sırasında polis, Özlem K.'nın arkadaşının eşi olan Ahmet Tunç'tan yardım istedi. Ahmet Tunç'un kendisiyle konuşmak için yukarı geldiğini söylemesi üzerine evin dış kapısını açan Özlem K., tekrar balkondaki sandalyenin üzerine çıktı.

BOŞANDIĞI EŞİ ÇOCUĞU ALMAK İSTEMİŞ

Boşandığı eşinin çocuğu almak istediği, yeni evlendiği eşinin ise bu duruma duyarsız olduğu gerekçesiyle intihara kalkıştığı söyleyen Özlem K., sık sık çocuğu atacağı ve eski eşine vermeyeceği tehdidinde bulundu.


Bu sırada balkondaki Ahmet Tunç, Özlem K.'ya su getireceğini söyleyerek içeri girdi ve dairenin kapısını polislerin gelmesi için açtı. Ahmet Tunç tekrar balkona çıktıktan sonra polis de eve girdi. Balkonda kadını ikna ekmeye çalışan Ahmet Tunç, su verdikten sonra bir anlık dalgınlığından yararlandığı Özlem K.'yi ve kucağındaki çocuğu yakaladı. Evde hazır bekleyen polis ekipleri de kadına müdahale ederek, kucağındaki çocuğu aldı. Ekipler eşliğinde ambulansa alınan kadın kontrol için hastaneye, ardından ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap