SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kırmızı halıda şıklı yarışı!

Kırmızı halıda şıklı yarışı!

10 Kasım 2017 Cuma - 09:34




“Kiralık Aşk” dizisinde başrolü paylaşan ve büyük bir hayran kitlesi edinen Elçin Sangu ve Barış Arduç, “Mutluluk Zamanı” adlı filmle beyazperdede de





“Kiralık Aşk” dizisinde başrolü paylaşan ve büyük bir hayran kitlesi edinen Elçin Sangu ve Barış Arduç, “Mutluluk Zamanı” adlı filmle beyazperdede de buluştu. İkilinin başrolü paylaştığı filmin galası gerçekleşti. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı, Şenol Sönmez’in yönettiği “Mutluluk Zamanı” adlı filmin galası önceki akşam Levent’te yer alan Kanyon’da düzenlendi. Gösterim öncesi kırmızı halıda poz veren film ekibi, soruları da yanıtladı. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Barış Arduç, “Birbirimizi tanıyor olmamız çok kolaylaştırdı işimizi. Keyifli ve eğlenceli bir işin ortaya çıktığına inanıyoruz” şeklinde konuşurken Elçin Sangu ise “Heyecanlıyız. Umarım herkesin de hoşuna gider. Biz çok mutluyuz, umarım seyirci de mutlu olur” açıklamasını yaptı.Barış Arduç’un sevgilisi Gupse Özay, “Güzel bir film olduğuna inanıyorum. Barış ile Elçin’in enerjisi, uyumu çok iyi” dedi. Özay, film çekimleri için 23 kilo aldığını da söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap