SON DAKİKA



Haber > Magazin > Koronavirüs şüphesiyle doktora giden Seda Akgül hastaneden kaçtı

Koronavirüs şüphesiyle doktora giden Seda Akgül hastaneden kaçtı

09 Nisan 2020 Perşembe - 19:52




Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seda Akgül, dün gece eklem ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Hastane yatağından bir paylaşımda bulunan Akgül'ün takipçileri koronavirüse yakalandığından korktu. Bugün canlı yayına çıkan Akgül, kolunda kataterle hastaneden kaçtığını açıklayarak herkesi şoke etti.





Şimdilerde bir televizyon kanalında magazin programı yorumculuğu yapan Seda Akgül, sosyal medya hesabı üzerinden hastane yatağında yatarken çektiği bir selfieyi paylaştı.

Takipçileri de Akgül’ün bu paylaşımını görünce hemen akıllarına koronavirüsü geldi.

Ünlü isim paylaştığı fotoğrafın altına sağlık durumuyla ilgili şunları yazdı:

“Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu’na çok teşekkür ederim. Korona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz ”



BİRCAN BALİ ŞOK GEÇİRDİ!



Bugün sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programına çıkan Seda Akgül yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti.

Dün gece eklem ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılan 'Söylemezsem Olmaz' sunucularından Seda Akgül hastaneden kaçtığını söyledi: "Geceyi hastanede geçirdim sabah da kaçtım. Aslında raporluyum. Kaçarken de kolumda katateri unutmuşum şu an kolumda iğne var"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap