SON DAKİKA



Haber > Magazin > Konserde yumruklar havada uçuştu!

Konserde yumruklar havada uçuştu!

27 Ağustos 2018 Pazartesi - 11:33




Popçu Kenan Doğulu’nun Çeşme konserinde 1 ay arayla 2 kavga çıktı. Önceki akşamki skandalın başrolünde ise Hakan Sabancı vardı.





Kenan Doğulu'nun Çeşme konserinde yine olaylar çıktı. Geçtiğimiz ay Alaçatı'nın en lüks beach'i Spiaggia Grande'deki konserinde kavga çıkan Doğulu, önceki akşam da aynı yerde sahne aldı. Birçok ünlünün akın ettiği konser, güzel başladı ama kötü bitti. Popçuyu ayakta dinlemenin 5 bin TL'ye kadar çıktığı konserde mekan, dolup taştı. Hakan Sabancı ise konseri 20 bin liralık locadan izledi. Sosyetik playboyun tadı, ilerleyen saatlerde kaçtı. Sabancı, önündeki locada eğlenmekte olan bir kişinin kendisine sık sık çarpmasıyla sinirlendi.
 
"KENAN'A UĞURSUZ GELDİ!" 
 
Sözlü tartışmayla başlayan kavga, saniyele içinde büyüdü. Şişelerin ve bardakların kırıldığı kavgada yumruklar da havada uçuştu. Sabancı'nın dostlarıyla karşı taraftaki kişinin arkadaşlarının da olaya dahil olmasıyla işler çığırından çıktı. İki grup, görevlilerin müdahalesiyle zor sakinleşti. Doğulu konserinde yaşanan ikinci kavga olayı "Çeşme, Kenan'a uğursuz geldi" dedirtti. (TAKVİM)
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap