SON DAKİKA



Haber > Magazin > Konserde bir anda yere yığıldı!

Konserde bir anda yere yığıldı!

09 Eylül 2018 Pazar - 09:55




Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, Beylükdüzü'nde verdiği konserde fenalaşarak baygınlık geçirdi. Apar topar kulise alınan şarkıcı, kendine geldikten sonra kon





Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, bu yıl 5'incisi düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında Beylikdüzü'nde hayranlarının karşısına çıktı. Sahneye çıktıktan sonra kendisini kötü hisseden ünlü şarkıcı Ziynet Sali bir anda sahneye yığıldı.
SAHNEDE BAYILDI
 
Sahnede kendisini iyi hissetmeyen şarkıcı "Enerjiniz başımı döndürdü" diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Ancak ayakta durmakta güçlük çektiği anda baygınlık geçirdi. Bayılmanın ardından hızlıca kulise götürülen Ziynet Sali'nin sağlık durumu kontrol edildi.
 
KONSERİNİ YARIM BIRAKMADI
 
Hayranları Twitter'dan konserin yarım kaldığını, ne olduğunu anlayamadıklarını belirten mesajlar paylaşarak durumu sosyal medyanın gündemine taşıdı. Bir süre sonra kendisine gelen şarkıcı, seyircilerini kırmamak için konserine kaldığı yerden devam etti
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap