SON DAKİKA



Haber > Magazin > Konser Coşkusu Devam Ediyor

Konser Coşkusu Devam Ediyor

08 Eylül 2016 Perşembe - 09:36




EXPO 2016 Antalya’da Manga, Athena ve Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), kır aktivite alanında binlerce kişiyi coştururken, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da ise S





EXPO 2016 Antalya’da konser coşkusu devam ediyor. Kır aktivite alanında düzenlenen konserde MFÖ, Athena ve Manga hayranlarını coşturdu. Ece Erken’in sunduğu gecede sahneye ilk olarak alternatif rock ve nu-metal tarzında yaptığı şarkılarla özellikle gençlerin büyük beğenisini toplayan Manga çıktı. Konsere ‘Evdeki Ses’ isimli şarkılarıyla başlayan grup konser boyunca şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. 'Alışırım Gözlerimi Kapamaya' şarkısıyla konseri sonlandıran Manga daha sonra sahneden inerek seyircilerin arasında Athena ve MFÖ konserini izledi.

ATHENA ŞEHİTLER İÇİN TÜRKÜ SÖYLEDİ

Türkiye’de ska ve punk tarzında müzik yapan ilk gruplardan birisi olan Athena ise Manga’nın ardından sahneye çıktı. Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşlerin kurucusu olduğu grup, seslendirdiği şarkılar ve performanslarıyla kır aktivite alanını dolduran binlerce kişiyi coşturdu. ‘Arsız Gönül’ isimli şarkıyla konsere başlayan Athena, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Athena, sahneden ayrılmadan önce şehitler için ‘Çanakkale içinde aynalı çarşı’ adlı türküyü seslendirdi.

MFÖ SEVİLEN ŞARKILARIYLA BÜYÜLEDİ

Athena’nın ardından ise sesleri ve yorumlarıyla yıllara meydan okuyan Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) üçlüsü sahne aldı. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan müzik grubu MFÖ, ‘Ele Güne Karşı’ isimli şarkıyla başladıkları konserde, 'Mazeretim Var', 'Sana Sarı Laleler Aldım', 'Yalnızlık Ömür Boyu' ve 'Mecburen' gibi sevilen şarkılarını yorumladı. MFÖ, çıkış tarihi 1990 yılı olan ‘Ali Desidero’ isimli şarkıyla konserini tamamladı. Konsere yoğun ilgi gösteren ve kır aktivite alanını tıklım tıklım dolduran MFÖ hayranları, şarkıların hepsine eşlik etti. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan MFÖ, gece boyunca kendi şarkılarını seslendirdi.

KUBAT VE SİNAN ÖZEN BÜYÜK AMFİYİ COŞTURDU

Fantezi müziğin güçlü sesi Sinan Özen ise Turkcell büyük amfi tiyatroyu dolduran binlerce hayranını şarkılarıyla coşturdu. Özen’in ardından ise Türk Halk müziğinin güçlü sesi Kubat sahneye çıktı. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Kubat, usta halk ozanı Neşet Ertaş’ın eserlerine de yer verdiği konserde türkü ziyafeti sundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap