SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kocası evde yokken yatağına kimi alıyor

Kocası evde yokken yatağına kimi alıyor

24 Haziran 2021 Perşembe - 09:37




Lüks moda grubu Kering'in patronu Fransız François-Henri Pinault ile evli olan ve bir de kızı bulunan ünlü oyuncu Salma Hayek'ten sürpriz bir itiraf geldi. Hayek, eşi evde yokken yatak odasında baykuşu ile uyuduğunu açıkladı.





Hollywood'un güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Meksikalı oyuncusu Salma Hayek son dönemde yaptığı itiraflarla gündeme gelmeye devam ediyor. 

Son olarak Frida isimli filmde yapımcı Harvey Weinstein'in cinsel tacizlerine sırf filmin kadrosundan dışlanmamak için sineye çektiğini itiraf eden Hayek, bu sefer eşi yokken yatak odasında kiminle uyuduğunu açıkladı.

Salma Hayek, iki yıl önce eşi François-Henri Pinault'a Sevgililer Günü hediyesi olarak aldığı Kering adlı baykuşuyla çok derin bir iletişimi olduğunu anlattı.

Baykuşu ile birlikte televizyon izlemeyi sevdiğini söyleyen Hayek, birlikte meditasyon yaptığını hatta eşi şehir dışındayken birlikte yattıklarını belirtti.

"NE YAPTIĞIMIZI UMURSAMIYOR"

Güzel oyuncu, "Kering ile televizyon izlerken çok eğleniyorum. Odanın içinde uçuyor ve bazen kafama ya da televizyona konuyor. Ne izlediğimizi gerçekten umursamıyor, ama bu birkaç yıldır devam ediyor. Her şeyi birlikte izleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Salma Hayek, ayrıca Kering isimli baykuşun marifetlerini şöyle açıkladı: Meditasyona girdiğim an, kıpırdamıyor. Onunla aynı odada olmak bile büyüleyici. Bazen, bana gerçekten yakın olduğunda, bana sürtündüğünü hissedebiliyorum, bu gerçekten güzel. Ve kendimi çok kutsanmış hissediyorum.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap