SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Kocalarınızı elinizden alırlar'

'Kocalarınızı elinizden alırlar'

04 Haziran 2020 Perşembe - 17:33




Paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebru Polat, bu kez Instagram hesabından yayınladığı video ile adından söz ettirmeyi başardı.





Paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebru Polat, bu kez Instagram hesabından yayınladığı video ile adından söz ettirmeyi başardı.

Videoya "Sizce haklı mıyım, haksız mıyım?" notunu yazan 36 yaşındaki şarkıcı, "Dost deyip, arkadaş deyip sakın evinize kimseyi almayın. Bu insanlar yarın kocalarınızı elinizden alırlar" açıklamasıyla şaşırttı.

"Yaşanmıyor mu böyle örnekler, yaşanıyor. Evinize alıp yedirdiğiniz içirdiğiniz insanlar arkanızdan dedikodunuzu yaparlar. Yılanlar uzakta değiller, yılanlar hep yakınlarınızda. Gerekirse duvarla konuşun."

"Affetmek Allah'a mahsustur, biz alt tarafı bir kuluz. Bunu sakın unutmayın. Size yanlış yapıldığında sadece Allah affetsin, siz affetmek zorunda değilsiniz."

"Bekleyin sabırla, vakti geldiğinde ki her şeyin vakti gelir gerekeni yaparsınız. 'Affettim' deyip bırakmayın, insanlar size rahar rahat hata yapamasınlar."Ebru Polat'ın paylaşımı 450 binin üzerinde izlenirken, ünlü isimler de yazdıkları yorumlarla şarkıcıya destek verdi.

36 yaşındaki güzel, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımda, "Meğer özel hayat çok önemli bir şeymiş. Bir çıkayım şu karantinadan her güne bir sevgili koyacağım. Cuma, cumartesi, pazar konserlerde olacağım, geri kalan her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasını, sadece işle uğraşmamın acısını çıkarmış olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Ebru Polat, bir diğer açıklamasında ise "Sanırım bu gidişle görücü usulü evleneceğim" demişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap