SON DAKİKA



Haber > Magazin > Klimaya zincir vurdu

Klimaya zincir vurdu

16 Ağustos 2015 Pazar - 14:37




Antalya'da bir market sahibi, iş yerinde sürekli klimayı açık tutan elemanları yüzünden 947 lira elektrik faturası gelince klimayı zincire vurdu.





Okurcalar Mahallesi'nde market işleten Muharrem Korkmaz, iş yerine gelen 947 liralık elektrik faturasını görünce şok oldu. Sürekli klima çalıştıran elemanlarından yakınan Korkmaz, önce klimanın kumandasını sakladı ardından ise klimanın manuel olarak çalıştırılmasını engellemek amacıyla klimayı zincirleyerek asma kilit taktı.İş yerinde bundan sonra vantilatör kullanacağını belirten Korkmaz, "Elemanlarımı sürekli yüksek gelen faturalar nedeniyle özellikle klimayı az kullanmaları yönünde uyarıyorum. Ancak beni ciddiye almıyorlar. Son gelen fatura da bunun tuzu biberi oldu. 947 liralık elektrik faturasını görünce çılgına döndüm. Önce klimayı söktürmeyi düşündüm ama bu da ek maliyet gerektiriyordu. Aklıma başka bir çözüm gelmedi. Bende kumandasını saklayıp, klimayı önce zincirledim ardından ise asma kilitle kilitledim" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap