SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kıvanç Tatlıtuğ'a Atatürk rolü teklif edildi

Kıvanç Tatlıtuğ'a Atatürk rolü teklif edildi

30 Aralık 2019 Pazartesi - 12:00




TRT ekranlarında yayınlanacak 6 bölümlük mini dizide Mustafa Kemal Atatürk rolü için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürüldüğü öğrenildi.





Rol aldığı dizilerdeki başarısının yanı sıra yakışıklılığıyla gönüllerde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ, son aldığı rol teklifiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

ATATÜRK'Ü OYNAMASI İSTENDİ

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Aşk-ı Memnu, Ezel gibi diziler ve Kelebeğin Rüyası, Organize İşler Sazan Sarmalı gibi projelerde oynadığı rollerle takdir toplayan Kıvanç Tatlıtuğ'a, 6 bölümlük mini dizide Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırması için teklif götürüldü. Tatlıtuğ'un gelen teklife verdiği cevap ise merak konusu oldu.

"YA İSTİKLAL YA ÖLÜM"

Yasin Uslu'nun yönetmen koltuğuna oturacağı yeni dizinin yapımcılığını Vizyon Film üstlendi. Funda Çetin'in senaryosunu kaleme aldığı dizi "Ya İstiklal Ya Ölüm" adıyla yayına çıkacak.

KIRIMLI TÜRK ASKERİNİ OYNAMIŞTI

Yakışıklı oyuncu daha önce de Kurt Seyit ve Şura isimli dizide Kırımlı bir Türk askeri olan Kurt Seyit Eminof'u oynamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap