SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kıvanç’a çok gülüyorum

Kıvanç’a çok gülüyorum

02 Aralık 2020 Çarşamba - 11:11




Kıvanç Tatlıtuğ ile evliliğine dair konuşan Başak Dizer, "Kıvanç’a çok gülüyorum tabii. Evde devamlı taklit, mizah yapar, kafasında hemen yazar ve oynar" dedi.





Moda sektöründe yıllarını geçiren Başak Dizer Tatlıtuğ, bu hafta ALEM dergisi kapağını süsledi. Başak Dizer; modadan eşi Kıvanç Tatlıtuğ’a, sosyal hayatından iş hayatına kadar her şeyi Lara Mutlu’ya anlattı.
Dizer, "Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu."

"Tabii, evlilikle bu çember genişledi. Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim. Kıvanç da aynı şekilde. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış" dedi.

"HEP AŞK VAR" 

Dizer ayrıca şu ifadeyi kullandı:
"Birlikte eğlenmek, güzel vakit geçirmek, el ele neşeyi, coşkuyu ve tabii üzüntüyü paylaşabilmek; birlikte gülmek, seyahat etmek, kaliteli zaman geçirmek; birbirine yetebilmek; birbirini tamamlamak ve beslemek. "

"Bu dediklerimin içinde hep aşk var. Aşık olmadan çok güzel vakit geçirmek zor. Aşk ilişkileri genelde sevgi ve saygı ile başlıyor ama bu hep devam etmek zorunda yoksa büyü bozuluyor."

"KIVANÇ'A ÇOK GÜLÜYORUM" 

Dizer, son dönemlerde en çok güldüğü şeyleri anlatırken, “Komik bir ortağım ve komik bir Whatsapp arkadaş grubum var. Onlara gülüyorum. Bir de Kıvanç’a çok gülüyorum tabii. Evde devamlı taklit, mizah yapar, kafasında hemen yazar ve oynar" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap