SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kimseyi patlatmak istemedim!

Kimseyi patlatmak istemedim!

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 13:37




Adana'da bir camide cuma hutbesi okunduğu sırada canlı bomba paniğine neden olan ve linç edilen şahıs, "Kimseyi patlatmak istemedim" dedi.





İnternet kafe ve bakkal işleten 33 Mahmut Kılıçarslan, toplam 28 bin 500 kişinin namaz kılabileceği Adana Sabancı Merkezi Camii'nde dün hutbe okuyan imamdan mikrofonu alıp, belindeki korseyi göstererek canlı bomba paniğe neden olmuştu.

Cemaat tarafından tekme tokat dövülen ve namaza gelen polisler tarafından linçten kurtarılan Kılıçarslan, tedavi edildikten sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı. 3 kez Suriye'ye giderek IŞİD'in Çeçen koluna katıldığı belirlenen Kılıçarslan, sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

"KİMSEYİ PATLATMAK İSTEMEDİM"

Kılıçarslan, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Öleceğiz, Ehudu'n ehad. (Suriye'de bir Çeçen liderliğinde muhacir eylemcilerden oluşan grup) Allahtan başka ibadet edilecek yoktur. Allah tekdir" dedi. Basın mensuplarının 'Bomba mı patlatacaktın?' sorusuna Kılıçarslan, "Allah ve resulünün, sahabesinin sünnetini yapmak istedim. Kimseyi patlatmak istemedim. Allah tektir. Bomba yok" diye cevap verdi.

Kılıçarslan ardından adliyeye getirilerek nöbetçi mahkemeye çıkartıldı.


"OĞLUM CANLI BOMBA DEĞİL"

Adliye kapısında bekleyen ve isimlerini söylemeyen Kılıçarslan'ın annesi, oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ileri sürdü.

Oğluna sarılarak ağlayan anne, "Akıl sağlığı bozuk, tedavi olmayı kabul etmiyor. İnternet kafe işletti, olmadı bakkal dükkanı açtı olmadı. Psikolojik olarak rahatsızlığı var. Oğlum canlı bomba değil" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap