SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kim Kardashian'ın buz dolabı görünümlü buz odası

Kim Kardashian'ın buz dolabı görünümlü buz odası

10 Ocak 2020 Cuma - 13:23




ABD'li TV yıldızı Kim Kardashian, "Bazen sosyal medya paylaşımlarımda 4 çocuğumu nasıl beslediğime ilişkin yorumlar görüyorum" diyerek yiyecek ve içecekle dolu dev buzdolabını sosyal medyada gözler önüne serdi.





Kim Kardashian sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla yine adından söz ettirdi. Ünlü yıldız, bu kez buzdolabının kapılarını açtı. Instagram hesabının story bölümünden yayınladığı görüntülerde, Kardashian, kilerinde ve buzdolabında plastik saklama kaplarına yer vermediğini belirtip bunun yerine cam şişeler ve cam saklama kapları kullandığını gösterdi.

Ünlü yıldız, daha sonra da geniş bir alana yayılmış olan endüstriyel mutfağına kamerasını yönlendirdi. Takipçilerine "İşte çocuklar, her şeyin olup bittiği mutfak da burası" dedi.

Kardashian "Bu dolap boş görünebilir ama bizim ana buzdolabımız. Ayrıca bir tane daha kilerim var. Burası bizim yemek pişirdiğimiz mutfak" dedi.Sonra bir başka buzdolabının kapısını açarak "Eğer biraz daha fazla kaos görmek istiyorsanız bu buzdolabına bakın" diye konuştu. Kardashian'ın kapısını açtığı bu buzdolabı tıka basa yiyecekle doluydu.

Kim Kardashian'ın kilerinin ve buzdolaplarının düzeni dikkatlerden kaçmadı. Kardashian'ın yiyeceklerini ve içeceklerini farklı ve dev boyutlu buzdolaplarında sakladığı da görüldü. Yıldızın bu paylaşımını milyonlarca takipçisi ilgiyle izledi.   

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap