SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kim Kardashian'dan daha güzelim

Kim Kardashian'dan daha güzelim

07 Ekim 2016 Cuma - 12:35




Instagram paylaşımlarıyla fenomen haline gelen Rus model Anastasia Kvitko, Kardashian'dan daha güzel olduğunu söyledi





Instagram'da paylaştığı pozlar sayesinde bir fenomene dönüşen Rus model Anastasia Kvitko, sürekli kıyaslandığı Kim Kardashian'a meydan okudu. 22 yaşındaki Kvitko, Kardashian'dan daha güzel olduğunu söyledi. Anastasia Kvitko; ekranlarda da Kardashian'ı geride bırakmasının sadece bir zaman meselesi olduğunu da sözlerine ekledi. Anastasia Kvitko "En mükemmel vücut benimki" diye konuştu.

KASLARIM EĞİTİMLİ

Anavatanı olan Rusya'da hakkında ortaya atılan "görüntüsünü geçirdiği estetik operasyonlara borçlu" iddialarını da yalanladı Kvitko. Kim Kardashian'la kıyaslanmaktan memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Kvitko, "Ama ikimiz birbirimizden çok farklıyız "dedi. Geçmişte fazla kilolu bulunduğu için gittiği bir modellik ajansı tarafından reddedilen ama buna rağmen kilo vermeyi de hiç düşünmeyen Kaliningrad doğumlu Kvitko "Kaslarım eğitimli, bedenim sportif, kalçalarım ise dünyanın en güzeli" diye konuştu. Beyonce ve Nikki Minaj gibi kıvrımlı ünlüleri örnek aldığını belirten Anastasia Kvitko, fazla zayıf kadınları beğenmediğini de sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap