SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kim Kardashian'a yorum yağdı!

Kim Kardashian'a yorum yağdı!

10 Kasım 2020 Salı - 12:13




İşgalci Ermenistan ile Azerbaycan arasında süren Dağlık Karabağ gerilimde Ermenistan'a destek olan reality şov yıldızı Kim Kardashian, yaptığı paylaşımlar ve bağışlarla gündeme gelmiş, tepki çekmişti.





Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'ın kalbi olarak nitelendirilen Şuşa'yı ele geçirmesinden saatler sonra Ermenistan Devlet Başkanı Paşinyan; Facebook üzerinden yayınladığı mesajla yenilgiyi kabul etti.

“SENİNKİLER TESLİM OLDU”

Dünyanın gündemi bu iken daha önce yaptığı bağışla ve yorumlarla dikkat çeken Kim Kardashian, tatilden bir pozunu paylaştı. Kim'in pozunun altı yine Azeri ve Türk kullanıcıların yorumlarıyla doldu. Sosyal medya kullanıcıları Kardashian'a o çirkin yorumlarını hatırlatarak "Ne oldu paşinyannnn vermiyeceydin ne oldu", "Seninkiler teslim oldu" gibi yorumlarla tepkilerini gösterdi.

Ermeni kökenli ABD vatandaşı Kim Kardashian, Ermenilerin Karabağ’da saldırıya uğradığını iddia etmiş ve açıklamalarıyla tepki çekmişti. Kim Kardashian daha sonra ise Ermenistan'a 1 milyon dolarlık bağış yaptığını açıklamıştı.

"ULUSLARARASI ÇABANIN PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Takipçilerine de bağış çağrısında bulunan Kim Kardashian, sosyal medya hesaplarında yayınladığı videoda, “Ermenistan Fonu’nu desteklemeye yönelik yürütülen uluslararası çabaların bir parçası olmaktan gurur duyuyorum." demişti.

 


Beğendim
0
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap