SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kilo haberlerine ateş püskürdü

Kilo haberlerine ateş püskürdü

02 Ağustos 2016 Salı - 10:10




Farah Zeynep Abdullah, çıkan haberlere instagramdan cevap verdi.





Yeni sezonda 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde rol alacak olan Farah Zeynep Abdullah, 'Kilo aldığı için diyet yapıyor' haberlerine sitem etti.

Sultan' rolü için kilo vereceği haberleri üzeriene güzel oyuncu Instagram sayfasından şu açıklamayı yaptı:

'Butun yaz magazin haberi diye unlu bikinili kadinlar izliyoruz.. Cok ayip bence artik baskalarinin kilosuyla, vucuduyla ilgili konusmak. Rontgencilik gibi cekilmis eski fotograflari bisi bulamayinca yalan haberle tekrar servis etmek? Haber servis ediyorum diye dogrulatmadan dedikoduyu haber yapmak? Yok isik kotuydu, yok durus kotuydu demicem. Ben cok memnunum kilomdan, vucudumdan. Kaldi ki sismanim diyelim, kaldi ki vucudum medyanin dayattigi guzellik gorusune uymuyo diyelim, ee? Bundan tam olarak kime ne? Ben ayni zamanda medya da okumus biri olarak sunu soylemek istiyorum, bosverin kizlar kimin ne dedigini, medyanin size dayattiklarini! Benim vucudum, benim kilom, benim hayatim. kadinlar olarak maruz kaldigimiz bu sekilciligin bir gun son bulmasi dilegiyle..'

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap