SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kerem Bürsin Bay J Sessizliğini Bozdu!

Kerem Bürsin Bay J Sessizliğini Bozdu!

12 Mart 2021 Cuma - 20:26




Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Hande Erçel ile Kerem Bürsin, Bebek’te görüntülendi. İkili gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştirdi.





FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’da başrolleri paylaşan Kerem Bürsin ile Hande Erçel Bebek’te objektiflere takıldı. Başrol oynadıkları dizinin yapım şirketinden çıkarken görüntülenen ikili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Rutin bir senaryo toplantısından çıktıklarını söyleyen Hande Erçel, dizinin final yapacağı ile ilgili iddialara açıklık getirdi. Güzel oyuncu, “Öyle bir konuşma olmadı. Devam ediyoruz. Her şey yolunda” diye konuştu

“GEREKSİZ BİR ÇIKIŞ OLDU..”

Geçtiğimiz akşam Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen ödül töreninde Bay J’nin Kerem Bürsin için “Bölüm başı 120 bin TL kazanıyor” sözleriyle ilgili fikirleri sorulan Hande Erçel, “Ben partnerimi biliyorum. Partnerimin kalbini de biliyorum. Çok gereksiz bir çıkış oldu” ifadelerini kullandı.

“BUNU KONUŞMAYA GEREK YOK..”

Kerem Bürsin de yaşanan olay sonrası ilk kez konuştu. Çok fazla yorum yapmak istemediği görülen yakışıklı oyuncu, “O tarz şeylere cevap vermeye gerek yok. Olan oldu. Böyle bir şeye hem zaman ayırmaya hem de konuşmaya gerek yok. Hiç önemli değil” diye konuştu. 

“BEN SİZDEN NE ZAMAN KAÇTIM?”

Geçtiğimiz günlerde bir giyim markasının çekimleri için gittiği otelin çıkışında muhabirlere görüntü vermemek için yangın merdivenlerinden çıktığı iddia edilen Hande Erçel çıkan haberleri yalanladı. Güzel oyuncu “Ben doğrudan otoparktan çıktım. Siz beni görmemişsiniz. Ben sizden ne zaman kaçtım aşk olsun. Çekimler yaklaşık 12 saat sürdü. Çok soğuktu ve dışarıda çektik zaten” diye konuştu.


“SEVDİĞİMİZ BİR İŞİMİZ VAR..”

İkilinin yeni bir projesinin olup olmadığı merak edilirken, Kerem Bürsin “Şu an birlikte bir projede çalışıyoruz. Bana bir şey gelmedi. Şu an konuşmak doğru olmaz. Devam eden, sevdiğimiz bir işimiz var” dedi.

"SİZDEN ANLAYIŞ BEKLİYORUM.."

Yeni evine taşınan Hande Erçel, “Hayırlı olsun” dileklerinin ardından yeni evinin görüntülenmesiyle ilgili rahatsızlığını dile getirdi. Bu tarz haberleri yanlış bulduğunu ifade eden Erçel, “Sonuçta özel hayatım ve evim. O konuda saygınızı ve hassasiyetinizi rica ediyorum. Orada bir sürü insan yaşıyor” ifadelerini kullandı.

İkili röportajın ardından muhabirlere teşekkür ederek yapım şirketinden ayrıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap