SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kendimi bilerek vurdum

Kendimi bilerek vurdum

19 Ekim 2015 Pazartesi - 10:21




Bir süre önce omzundan vurularak hastaneye kaldırılan Harika Avcı, "Kendimi bilerek vurdum. Bu yaşadıklarıma karşı bir protestoydu aslında. " dedi.





2 kez boşanma davası açtığı ve halen ayrı yaşadığı eşi İbrahim Öztürk'ten şiddet gördüğünü ileri süren Avcı bir süre önce omzundan vurularak hastaneye kaldırılmış ve kaza olduğunu söylemişti. Harika Avcı, bu kez vurulmasıyla ilgili "Kendimi bilerek vurdum. Bu yaşadıklarıma karşı bir protestoydu aslında. " açıklamasında bulundu.Olayın nasıl gerçekleştiğini Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajda açıklayan Harika Avcı "İbrahim'in silahlarını avukata teslim etmek istedim. Ama almadı. Sabaha karşı sinirlerim zaten bozuktu. Odama gittim. Yatağın kıyısına oturdum. Silah sol elimdeydi ve yere düştü. Aniden karar verdim. Ve kendimi vurdum." dedi.Oyuncu Harika Avcı, geçtiğimiz aylarda kaldığı otel odasında tabancayla vurulmuş halde bulunmuştu. Biri göğsünden, diğeri koltuk altından 2 kurşun yarası olan Avcı, tedavi altına alınmıştı. Olayda kullanılan silah ise Avcı'nın 'şiddet nedeniyle' 2 kez boşanma davası açtığı ve halen ayrı yaşadığı eşine ait çıkmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap