SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kenan anladın sen onu... Sinem Kobal'dan 2. çocuk mesajı!

Kenan anladın sen onu... Sinem Kobal'dan 2. çocuk mesajı!

10 Mayıs 2021 Pazartesi - 12:06




Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal şu günlerde bulutların üzerinde. Çift 6 ay önce dünyaya gelen kızları Lalin’le ilk yazlarını karşılamaya hazırlanırken Sinem Kobal’dan anneler gününde gelen bir poz kafaları karıştırdı.





Sinem Kobal… Sosyal medyayı ince mesajlar verme konusunda tam bir üstad.

İçini sosyal medyadan döküyor. Kızgınlığını da, öfkesini de mutluluğunu da, hayallerini de sosyal medyadan yaptığı şifreli mesajlarla veriyor.

Daha önce hamile olduğu mesajını ilk kez sosyal medyadan duyuran Sinem Kobal’ın 9 Mayıs’da yani dün anneler gününde yaptığı bir paylaşım kafaları karıştırdı.

Sinem Kobal hamile

BU POZU NEDEN VERDİ?


Anneler gününde mor elbisesiyle, karnı burnunda bir fotoğraf paylaşan Sinem Kobal bu fotoğrafı daha önce hiç kullanmamıştı.

Bu Sinem Kobal’ın anne olduktan sonraki ilk anneler günüydü. Bir paylaşım yapması doğaldı ancak o paylaşımda kızıyla beraber poz verebilirdi, Kenan yanında, bebeği kucağında poz verebilirdi ancak o başka bir yol seçti.

sinem kobal

İKİNCİ BEBEK SİNYALİ Mİ?

Aileye yakın dostları ve özelliklede Sinem Kobal’ı iyi tanıyanlar “Sinem bu fotoğrafı paylaştıysa altında bir şey vardır. Belli ki hamileliğin kendisine nasıl iyi geldiğini göstermek istedi ve ikinci bebek hayalini sergiledi” diyor.


Şimdi gözler Kenan İmirzalioğlu’nda. Eşinin sosyal medyadan verdiği bu mesajı acaba nasıl karşılayacak?

sinem kobal kenan imirzalıoğlu

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap