SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kelepçeli sanık polisin elinden kaçtı

Kelepçeli sanık polisin elinden kaçtı

01 Şubat 2016 Pazartesi - 19:32




Eskişehir'de tutuklanarak cezaevine götürüldüğü sırada polis ekiplerinin elinden kelepçeli şekilde kaçan sanık, bir apartmanın bahçesinde yeniden yaka





Kelepçeli sanık kaçtı... Alınan bilgiye göre, hırsızlık suçundan gözaltına alındıktan sonra ekiplerde adliyeye çıkarılan E.S. mahkemece tutuklandı. Ekipler tarafından eline kelepçe vurulan sanık, polis aracına bindirildikten kısa bir süre sonra bir şekilde kapıyı açarak kaçmaya başladı. Sanık ile ekipler arasında kovalamaca başladı. Şüpheli, kısa sürede polis ekiplerine izini kaybettirdi. Olay üzerine sanığı yakalamak için olayın meydana geldiği mahalleye çok sayıda ekip yönlendirildi. Polis ekipleri şüphelinin kaçtığı alanda bulunan okul, cami, boş inşaat ve metruk binalara baktı. Yapılan araştırmalar sonrasında kaçan sanık, bir apartmanın bahçesinde saklandığı yerde yaklaşık yarım saat sonra bulundu. Yeniden polis aracına alınan sanık cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap