SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kaynakçı herkesi duygulandırdı

Kaynakçı herkesi duygulandırdı

03 Haziran 2016 Cuma - 18:09




Bir patlama sonrası iş yeri ağır zarar gören kaynakçı, belediye tarafından kendisine verilen 25 bin TL'lik karşılıksız desteği çalışarak biriktirdi.





Nevşehir Yeni Sanayi Sitesi’nde 3 yıl önce yaşadığı patlama nedeniyle iş yeri ağır zarar gören kaynakçı Mustafa Eskici, Belediye tarafından kendisine verilen 25 bin Liralık karşılıksız desteği, 3 yıl sonra biriktirerek Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teslim etti.

39 yaşındaki kaynak ustası Mustafa Eskici, 4 Haziran 2013 tarihinde iş yerinde yaşanan bir patlama sonrasında zarar oluşması üzerine, Belediye'nin kendisine destek için verdiği 25 bin TL'yi kendilerine takdim etmek için, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti.

Desteklerinden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a teşekkür eden Eskici, “İşyerimde yaşadığımız yangın nedeniyle ciddi olarak zarar görmüştüm. Sağ olsunlar Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan 7 bin lira, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ de 25 bin lira destek vererek, yaşadığım bu denli sıkıntılı dönemde yanı başımda oldular. Bu parayı bir borç olarak bildim. Bunun için de biraz önce sayın Valimize 2013 yılında destek olarak verilen 7 bin lirayı iade ettim. 3 yıl boyunca çalıştım çabaladım. Şimdi de sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e, 25 bin TL’yi teslim ediyorum." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise kaynak ustası Mustafa Eskici'nin davranışının kendisini duygulandırdığını dile getirdi. Başkan Ünver, “ Yaşadığımız bu gelişme, milletimizin nasıl bir insani değere sahip olduğunu göstermesi açısından da oldukça önemli. Kendisini tebrik ediyorum." diye konuştu.

Sanayi esnafı Mustafa Eskici Nevşehir Valiliği tarafından kendisine verilen 7 bin liralık yardımı da Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'a tekrar verdiği öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap