SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kaybolan oyuncu otel odasında bulundu!

Kaybolan oyuncu otel odasında bulundu!

15 Nisan 2023 Cumartesi - 13:05




'Drake&Josh', 'Superhero Movie' ve 'A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner!' gibi yapımlarda rol alan şarkıcı ve oyuncu Drake Bell, geçtiğimiz günlerde kaybolduğunun duyurulmasıyla hayranlarını endişelendirmişti. Ertesi gün güvende bir şekilde bulunan ünlü ismin, ortadan kaybolmadan önce intihar edeceğini söylediği ortaya çıktı.





Daytona Beach polisi, geçtiğimiz Çarşamba günü 36 yaşındaki ünlü oyuncu Drake Bell'in Facebook'ta 'kayıp' ve 'tehlike altında' olduğunu duyurmuştu. Bell, kaybolduğu söylenmeden bir gün önce küçük oğluyla birlikte Orlando'daki SeaWorld'de takılırken görülmüştü.

Kendisini aktörün bir hayranı olarak tanıtan görgü tanığı, TMZ'ye konuşrak; ünlü ismin tema parkında 'hoş', 'yumuşak dilli' ve 'iyi' göründüğünü söylemişti. Ancak polis, Bell'in daha sonra, akşam saat 21.00 sularında kaybolduğunu ve en son Daytona Beach'teki yerel bir lisenin yakınlarında görüldüğünü iddia etmişti.

YERİ TESPİT EDİLDİ

Haberin duyulmasından saatler sonra Daytona Beach polisi, Page Six'e; Drake'in yerini tespit ettiklerini ve oyuncunun iyi olduğunu söylemişti. Orange County Şerif Ofisi de eski Nickelodeon yıldızının Perşembe günü yerel saatle 11.30 sularında 'sağ salim' bulunduğunu bildirmişti.

Yetkililer, Bell'in 'akıl sağlığı değerlendirmesi' almasını sağlamak için 'harekete geçtiklerini' paylaşmıştı.
 


"SONUÇ BU MU?"

Şarkıcı ve oyuncu, daha sonra ortadan kaybolmasıyla ilgili konuşmuş ve Twitter hesabından gülen surat emojileriyle birlikte yayınladığı bir mesajda şu ifadeleri kullanmıştı:

Telefonunuzu arabada bırakıyorsunuz, gece boyunca aramalara ve mesajlara cevap vermiyorsunuz. Ve sonuç bu mu?

İNTİHARA MEYİLLİ BİR DURUMDA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Tüm bunların ardından Drake Bell'in Çarşamba günü ortadan kaybolmadan önce intihara meyilli bir durumda olduğu ortaya çıktı.


Page Six tarafında elde edilen ses kaydına göre; bir polis memuru 911'i arayarak, 'karısıyla arası bozulan bir ünlünün Kaliforniya'daki ailesine mesaj atarak sarhoş olup kendini asacağını' söylediğini bildirdi.
 

TELEFONUNU TAKİP ETMİŞLER

Polis, söz konusu ünlünün akrabaları aracılığıyla 'olası intihar girişimini' öğrendikten sonra olaya müdahil olduklarını ve bu nedenle adı açıklanmayan kişinin telefonunu takip ettiklerini ve ünlü ismi bir otel odasında bulduklarını aktardı.

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA AYRILDILAR

Bell; 2018'de evlendiği, oğlunun annesi Janet Von Schmeling ile ocak ayında ayrılmıştı. Konunun tam olarak ne olduğu bilinmese de, aktörün 'karısıyla yaşadığı anlaşmazlığın' bu ayrılıkla ilgili olduğu düşünülüyor.




 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap