SON DAKİKA



Haber > Magazin > Katy Perry’nin intihar itirafı şaşırttı

Katy Perry’nin intihar itirafı şaşırttı

30 Haziran 2020 Salı - 13:41




Orlando Bloom ile birlikteliğinden ilk çocuğuna hamile olan Katy Perry, sevgilisi ile ayrı oldukları ve albüm satışlarının düştüğü dönemde intiharın eşiğine geldiğini itiraf etti.





Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, ünlü oyuncu Orlando Bloom ile bir dargın bir barışık yaşadığı ilişki hakkında intihar itirafında bulundu.
Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan şarkıcı, 2017’de Bloom ile ayrıldıkları dönemde intiharın eşiğine geldiğini anlattı.
Perry, Bloom ile geçici bir ayrılık yaşadıklarını ve bu süreçte albüm satışındaki keskin düşüşün de kendisine zor günler yaşattığını söyledi.
Şarkıcı, 2017’de çıkardığı Witness albümünün, 2013’tekinin onda biri kadar bir satış yaptığını söyledi.

'Beni ortadan ikiye böldü'

Perry, yaşadığı üzüntüyü, “Kariyerim yukarı doğru giderken yaşadığım düşüş kelimenin tam anlamıyla beni ortadan ikiye böldü. Şimdi kızımın babası olacak erkek arkadaşımla da o dönem ayrılmıştık. Sonra yeni albüm heyecanı yaşadım ama bu onaylama da bana iyi gelmedi ve bu yüzden çöktüm" sözleriyle anlattı.
SiriusXM CBC radyosuna konuşan ve o dönem intiharı düşündüğünü söyleyen şarkıcı, “Umut, Tanrı ile ilişkimden dolayı her zaman bir seçenek oldu benim için. Benden daha büyük bir şeyin beni bir amaç için yarattığını ve tek kullanımlık olmadığımı ve yaratılan her insanın bir amacı olduğunu düşünerek umudumu yitirmedim” diye konuştu.
Orlando Bloom ile gelecek yıl evlenecek olan Katy Perry, sekiz aylık hamile. Çift, yaz başında Japonya'da yapmayı planladıkları düğünlerini, dünyayı etkisi alan corona virüs nedeniyle ertelemişti.
Mart ayında çektiği klipte hamile olduğunu duyuran şarkıcı, şimdiye kadar tuttuğu en uzun sırrın bu olduğunu söylemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap