SON DAKİKA



Haber > Magazin > Katilini acıyarak işe almış

Katilini acıyarak işe almış

05 Kasım 2015 Perşembe - 13:55




Bursa'da işçisi tarafından satırla 12 parçaya bölünerek öldürülen camcının babası, oğlunun katili acıyarak işe aldığını söyledi.





Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi'nde camcı dükkanı olan Savaş Yavuz (32), aynı iş yerinde çalışan elemanı Hasan G. (46) ile 10 Ekim'de Yiğitler Mahallesi'ndeki bekar evinde buluştu. İddiaya göre, patron ve işçisi arasında alkol kullanma meselesi yüzünden tartışma çıktı. İçki içmek istemediğini söyleyen Hasan G., öfkesine hakim olamayınca mutfaktan aldığı satırla patronunun boğazını keserek öldürdü. Ardından zanlı, 12 parçaya böldüğü cesedi yine patronun kendi arabasına koyarak merkez Osmangazi ilçesi İsmetiye ve Avdancık Mahallesi arasındaki ormanlık alana gömdü.

Bu arada camcının yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu. Ekipler, kayıp adamın bulunması için soruşturma başlatırken cinayeti işleyen şüphelinin de işe gitmeyerek ortadan kaybolması kafalarda soru işareti oluşturdu. Polisin peşinde olduğu şüpheli vicdan azabına dayanamayınca, Antalya'dan polisi arayarak cinayeti itiraf etti. Bunun üzerine zanlı, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Antalya'da gözaltına alınarak sorgusu için Bursa'ya getirildi. Zanlının itirafı üzerine kazılan yerlerden Savaş Yavuz'a ait olduğu düşünülen kemikler ile kanlı kıyafetleri buldu. Savcı olay yerinde geç saatlere kadar inceleme yaptı.

“OĞLUM ONU ACIYARAK İŞE ALMIŞTI”

Öte yandan oğlunun bulunması için birçok televizyon programına da katılan baba Mustafa Yavuz, “Ben olay gecesi 18.20’de dükkandan çıktım. Benden 13 dakika sonra da onlar çıkmış. Bizim şirket arabasıyla ayrılmışlar. O günden beri çocuğum yoktu. Olaydan 5 veya 6 ay evvel yolun kenarında sebze meyve satıyordu. Eşinden boşanmış, evi kiraymış. Benim oğlum ona acıdı, işe aldı. Bunu bilmeyerek yaptığını düşünmüyorum. Tasarlamış. Benim oğlana o gün para gelmiş. Başka da diyecek bir şey bulamıyorum. Konuşacak takatim kalmadı” dedi.

Bu arada vahşice işlenen cinayetin şüphelisi Hasan G. emniyetteki ifadesinde, "Çok pişmanım böyle olmasını istemedim" diye konuştu. Zanlı sorgusunun ardından, 'canavarca his saikiyle kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap