SON DAKİKA



Haber > Magazin > Katil geçmişini sildi

Katil geçmişini sildi

30 Mayıs 2016 Pazartesi - 17:50




Geçtiğimiz gün Tuzla'da tarih öğretmenini öldüren şahsın kimliği şoke etti. Detaylar ortaya çıktıkça olay gizemli bir hal alıyor. Şahıs ise aranıyor.





Tuzla'da öldürülen tarih öğretmeni Fatma Kayıkci ile 3 yıl önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşını öldürmek suçlarından aranan Atalay F.'nin ODTÜ'de “Biyoloji" bölümünde doktora yaptığı ortaya çıktı. İsmi ilk olarak Furkan A. olarak açıklanan katilin gerçek isminin Atalay olduğu belirlendi. Katilin ayrıca Paris'teki sevgilisinin de 2011 yılından bu yana kayıp olduğu tespit edildi.

Detaylar ise ürkütüyor... Çünkü gencin ailesi çok zengin... Kendisi Tuzla'da bir aparmanın bodrum katında ücretsiz kalıyordu. Önceki yaşamında ise Amerika, İtalya, Portekiz, Fransa gibi ülkelere gitmişti...

ANKARA'DAKİ CİNAYETTEN SONRA GEÇMİŞİNİ SİLDİ

Şüphelinin Ankara'da işlediği cinayetten sonra adeta geçmişini sildiği, bugüne kadar hiçbir yakınıyla irtibata geçmediği belirtildi. Katil zanlısının Erasmus programıyla gittiği Paris'teki sevgilisi Olga Seregina'nın da 2011 yılından bu yana kayıp olduğu tespit edildi. Yetkililer, şüphelinin, tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'yi, cebindeki 3 bin lirayı almak için ya da kimliğini ortaya çıkarması üzerine öldürmüş olabileceğini söylediler.

ÇİFTE CİNAYET İŞLERKEN DOKTORA YAPIYORMUŞ


Katil zanlısının, Ankara'da platonik aşk yüzünden, o dönem Tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın oğlu çocukluk arkadaşı Göktuğ Demirarslan ve sevgilisi Elena Radchikova'yı öldürdüğü sırada ODTÜ'te “Biyoloji" bölümünde doktora yaptığı ortaya çıktı.

PARİS’TEKİ SEVGİLİSİ DE ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE ORTADAN KAYBOLMUŞ

Öte yandan olayla ilgili yapılan soruşturmada şüphelinin Erasmus programıyla 2010 yılında Paris’e gittiği ve burada daha sonra öldürdüğü Göktuğ Demirarslan’la aynı evde kaldığı tespit edildi. Elena Radchikova ile Olga Seregina'nın arkadaş oldukları belirtildi. Ancak 2011 yılında şüpheli Atalay F., ile sevgili olan Olga Seregina esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. İnterpol tarafından aranan Olga Seregina bugüne kadar bulunamadı. Olga Seregina’nın da bir cinayete kurban gitmiş olabileceği belirtildi.

TARİH ÖĞRETMENİ KADIN KORİDORDA ÖLDÜRÜLMÜŞ

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından cinayetle ilgili yapılan soruşturmada tarih öğretmeni Fatma Kayikci’nin apartmanın koridorunda öldürüldüğü tespit edildi. Şüphelinin üst üste bıçak darbeleri vurduktan sonra talihsiz kadını evin içine soktuğu düşünülüyor. Yapılan testler sonucu silinmesine rağmen koridorda çok miktarda kan izi bulunduğu tespit edildi.


GALATASARAY LİSESİ MEZUNU

Galatasaray Lisesi mezunu olan Atalay F.’nin Ankara’da işlediği çifte cinayetin ardından tüm ailesiyle ilişkisini kestiği ve adeta geçmişini sildiği tespit edildi. Yapılan incelemelerde şüphelinin çifte cinayetin ardından Portekiz, Lizbona gittiği ve burada bir otelde kaldığı tespit edildi. Şüphelinin daha sonra yasadışı yollarla Türkiye’ye döndüğü düşünülüyor. Şüphelinin yakalanmamak için uzun süre cep telefonu kullanmadığı, ailesi çok zengin olmasına rağmen onları hiç aramayarak günlük 20 ile 50 lira arasında değişen ücretlerde çalışmaya razı olduğu tespit edildi.

CİNAYET SEBEBİNDE İKİ İHTİMAL VAR

Polis öldürülen tarih öğretmeni Fatma Kayikci’nin olay sırasında üzerinde 3 bin lira bulunduğu tespit edildi. Polis cinayetin, şüphelinin bu parayı almak için yada talihsiz kadının onun gerçek kimliğini ortaya çıkarması yüzünden işlemiş olabileceği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap