SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kasayı Avrasya Tüneline gömdüler!

Kasayı Avrasya Tüneline gömdüler!

12 Temmuz 2016 Salı - 12:12




Filmlere konu olabilecek olay İstanbul'da yaşandı. Şirketin kasası hırsızlar tarafından çalındı. Hırsızlar parayı alıp kasayı Avrasya Tüneline gömdü





İstanbul Fatih’te 18 ülkeye ayakkabı ihracatı yapan şirketin kasası kâğıt toplayıcısı kılığındaki hırsızlar tarafından çalındı. Polis, bayram tatilini fırsat bilen hırsızları yakalamak için operasyon başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını saniye saniye inceleyen Araştırma Bürosu ekipleri, el arabalarıyla kasayı götüren hırsızların birbirlerine “Emo” ve “Ahma” diye seslendiklerini belirledi. Emo takma isimli hırsızın 16 yaşındaki Emrullah G. olduğu tespit edildi.

GÖMÜLDÜĞÜ YERDEN ÇIKARILDI

Emrullah G.’yle birlikte yaşları 16 ile 19 arasında olan Bayram T., Bayram Y. ve Bilal Y., Diyarbakır’a kaçmaya çalışırken Kocaeli’nde durdurulan otobüste gözaltına alındılar. 4 şüphelinin boşalttıkları kasayı, Yenikapı’daki Avrasya Tüneli inşaat alanına gömdükleri belirlendi. Kasa gömüldüğü yerden çıkarıldı. 4 şüphelinin 223 ayrı suça karıştıkları belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap