SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kartepe'ye yarı yıl akını

Kartepe'ye yarı yıl akını

31 Ocak 2016 Pazar - 14:13




Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde bulunan kayak tesisleri yarı yıl nedeniyle tatilcilerin akınına uğradı.





Samanlı Dağları'nın zirvesindeki Kartepe, yarı yıl tatili ve hafta sonu nedeniyle tatilcilerle doldu. Tatilciler kayak merkezinin yolunda uzun araç konvoyları oluşturdu. Kartepe'de kar kalınlığı 1 metreye ulaşırken, pistler dolup taştı. Kayak ve snowboard yapmak isteyenler telesiyejlerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Zirvelere çıkarak pistlerden aşağı kayanlar keyifli anlar yaşadı. Günübirlik tatilciler ise pistlerin dışındaki alanlarda gezintiye çıkarak, kızakla kayarak eğlendi.

The Greenpark Hotel Genel Müdürü Önder Sıkıcıoğlu, yarı yıl döneminde yüzde yüz doluluk oranına ulaştıklarını belirterek şöyle dedi: "Tüm pistlerimiz açık. Tüm telesiyejlerimiz işler durumda. Yarı yıl boyunca kayak hocalarına takviye yaptık ve eğitimler sürüyor. Ayrıca yarı yıl tatili ve hafta sonu olması nedeniyle yolda zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanıyor. Kartepe'ye çok büyük ilgi var."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap