SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk depremi

Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk depremi

02 Eylül 2021 Perşembe - 11:27




ATV ekranlarının iddialı ve sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Yalnız rekortmen yapım Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk hayranlarını kötü bir haber bekliyor detaylar haberimizde..





Geçtiğimiz sezonun iddialı projeleri arasında yer alan Kardeşlerim dizisi yeni sezon tanıtımı ortaya çıktı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren seyircinin büyük sevgisinin kazanan Kardeşlerim 18. Bölüm sezon finali ile ekranlara veda etmişti.

Kardeşlerim dizisi sezon finali yaptı ama dizinin hayranları eski bölümleri ve özel bölümleri izlemeye devam etti ve yeni sezonu iple çekmeye başladı.

İlk tanıtım videosu geldi

Yeni sezon için çekimlere başlayan Kardeşlerim dizisi oyuncuları ve dizi ekibinin ardından ilk tanıtım videosu da geldi.

Merakla beklenen Kardeşlerim dizisinin yeni sezon tanıtımını izleyenler büyük heyecan yaşarken dizide bazı detaylar da ortaya çıkmış durumda.

Seyirciyi hüzünlü sahneler bekliyor!

Geçtiğimiz sezon seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Kardeşlerim dizisinde ikinci sezonda da gözyaşları akmaya devam edecek gibi görünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap