SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kardashian üçüncü çocuğu da gizlice doğurdu

Kardashian üçüncü çocuğu da gizlice doğurdu

06 Nisan 2024 Cumartesi - 10:44




Karnı burnunda evlenmişti… Üçüncü çocuğu da gizlice doğurmuş






Gösteri dünyasının kimi ünlüleri hamilelik ve doğum süreçlerinde sosyal medyadan bol bol paylaşım yapıp fotoğraflarını hayranlarıyla paylaşmayı çok seviyor. Ancak son yıllarda ünlüler dünyasında hakim olan akım hamilelik görüntülerini mümkün olduğu kadar saklayıp, bebek sahibi olduğunu da sonradan duyurmak.

Kardashian kız kardeşlerin en büyüğü olan Kourtney Kardashian’ın sedyeyle doğum odasına girerken bile peşinden ayrılmayan kameralar ve bu görüntülerin ailenin hayatını konu alan Kardashians adlı reality şovda yer alması magazin dünyasının unutulmaz anlarından biri olarak hafızalara kazınmıştı.

Şimdilerde hâlâ hamilelik yolculuğunu ve anneliğinin ilk günlerini sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşan çok ünlü olsa da birçok yıldız isim her şeyi saklı gizli yapıp sonradan paylaşma akımını benimsemiş durumda.

Blake Lively ve Ryan Reynolds çifti dördüncü bebellerini kucaklarına alalı bir yıldan fazla zaman geçti ama daha ne fotoğrafını paylaştılar ne de çocuklarının ismini ya da cinsiyetini açıkladılar.

ŞİMDİ SAKLI GİZLİ DOĞUMLAR MODA OLDU…

Daha iki hafta önce ilk bebeklerini kucaklarına alan Suki Waterhouse ve Robert Pattinson çifti de bu saklı gizli bebek sahibi olma akımının en son örneklerinden.

Julia Stiles'ın da son zamanların modasına uyarak hamileliğini ve doğum yaptığını sakladığı ortaya çıktı10 Things I Hate About You filminin yıldızı, sevilen oyuncu Julia Stiles'ın da üçüncü bebeğini saklı gizli doğurduğu yeni ortaya çıktı.

2017’de evlendiği Preston Cook'la mutlu mesut bir yaşam kuran yıldız isim geçen yıl üçüncü kez anne oldu.

RÖPORTAJ VERİRKEN DOĞUM YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ

İlk yönetmenlik denemesi olan "Wish You Were Here" filmiyle ilgili olarak New York Times’a röportaj veren Stiles "5 aylık bir bebeğim olduğu ve ilk filmimi yönetmeye başladığım için bir tür duygu yumağı gibiyim" diyerek 2023 sona ermeden bebeğini doğurduğunu itiraf etmiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap