SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kara pazar: 9 ölü, 4 yaralı!

Kara pazar: 9 ölü, 4 yaralı!

22 Şubat 2015 Pazar - 22:40




Bu akşam saatlerinde Mersin ve Çorum'da meydana gelen iki kazada 9 kişi ölürken 4 kişi de yaralandı.





Kamyonet, TIR’a çarptı: 5 ölü, 2 yaralı

Mersin'in Tarsus İlçesi’nde bir kamyonet, hızla demir yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kaza, saat 20.00 sıralarında TEM Otoyol Gülek Tüneli yakınında meydana geldi. İddiaya göre, içinde 7 kişi olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 KY 988 plakalı kamyonet, 78 AS 314 plakalı demir yüklü TIR’a arkadan hızlı bir şekilde çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, demir yığınına dönen kamyonetteki 5 kişinin öldüğünü ve 2 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, ambulans ile çeşitli hastanelere götürüldü.

Çorum’da kaza : 4 ölü, 2 yaralı

Çorum’da iki otomobilin çarpması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kaza bugün Çorum’da Bayat İlçe karayolu üzeri Eskialibey Köyü   yakınlarında  meydana  geldi. 26 yaşındaki Yasin   Can idaresindeki  06 FG 4777 plakalı otomobil   ile 34 yaşındaki Mustafa  Ceylan yönetimindeki 18 DZ 500 plakalı   otomobil kafa kafaya  çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle  Mustafa Ceylan’a ait  otomobil takla atıp tarlaya  uçtu  ve alev aldı. Alev alan  otomobilde bulunan  sürücü Ceylan, yanında  bulunan Kadir Babademir, Yavuz Yetiş ve Ali  Atasoy hayatını kaybetti. Kazada Fatih Satılmış (33) ve Yasin Can ağır  yaralandı.  Yaralılar   ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim  ve  Araştırma  Hastanesi’ne  kaldırıldı. Jandarma kaza ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap