SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kara listesi mi var?

Kara listesi mi var?

09 Ağustos 2022 Salı - 15:37




58 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt rol aldığı Bullet Train adlı filminin California’da gerçekleşen galasında tarzıyla epey dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu hakkında diğer bir dikkat çeken detay ise bir daha çalışmayacağı insanların listesini tuttuğu. Peki mi bu doğru mu? İşte detaylar...





Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt, geçtiğimiz haftalarda 'Bullet Train' filminin Berlin'deki galasına etek giyerek katılmasıyla dikkat çekmişti. Eteğiyle uyumlu bir ceket, açık pembe bir gömlek ve siyah botlar giyen aktör; güneş gözlüğü, kolye ve yüzük gibi aksesuarlardan da destek almıştı. 58 yaşındaki Pitt, giydiği etekle bacaklarındaki dövmeleri de göstermiş olmuştu.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI 

Hem dünya, hem de Türkiye gündeminde büyük yankı uyandıran fotoğraflar sonrası, ünlü ismin kombinine adeta yorum yağmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, "Adam ne giyse estetik duruyor, üstelik genç sayılmaz ve çok da hayranı değilim...", "Ütüsüz gömlek, altında etek. Burada ben giysem, dışarıda dilenciyim diye tutuklanırım", "Kadınlar pantolon giyebiliyorsa, erkeklerde etek giyebilir?" ve "Brad Pitt ne giysem yakışır demek istemiş. Ütüsüz gömlek ve etekle haber olacağını biliyordur. Görünüşe göre iki amacına da ulaşmış" gibi yorumlar yapmıştı.

'ORTALIĞI KARIŞTIRALIM' 

Aktör, sonrasında ise günlerce konuşulan eteğiyle ilgili açıklama yapmıştı. Variety Dergisi'ne konuşan ve "Neden etek giydiniz?" sorusuna yanıt veren Pitt, "Bilmiyorum! Hepimiz öleceğiz, o yüzden ortalığı karıştıralım" demişti.

'BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTEMEDİĞİ OYUNCULARIN LİSTESİ VAR' 

Tüm bunların ardından Brad Pitt'in 'Bullet Train' filmindeki rol arkadaşı Aaron Taylor-Johnson'ın açıkladığına göre; ünlü isim, bir daha birlikte çalışmak istemediği oyunların bir listesini tutuyor. Variety Dergisi'ne konuşan 32 yaşındaki Johnson; 58 yaşındaki Hollywood efsanesinin tıpkı kendisinin de yaptığı gibi, hem sevdiği, hem de tekrar sette olmak istemediği oyuncuları not aldığı söyledi: Brad sadece dünyaya ışık ve neşe getirmek ve iyi vakit geçirmek için orada bulunan insanların etrafında olmak istiyor. Birçok oyuncuyla çalışıyorsunuz ve bir süre sonra 'Kesinlikle bir daha bu kişiyle çalışmayacağım' gibi notlar almaya başlıyorsunuz. Brad'de de bu var: 'iyiler' ve 'kötüler' listesi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap