SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kar alarmı !

Kar alarmı !

09 Nisan 2015 Perşembe - 19:31




Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü resmi sitesinden son tahminleri açıkladı ve Ankara ve bir çok il için kar uyarısı yaptı.





Meteoroloji son durumu açıkladı. İstanbul 'a sulu kar, Ankara 'da ise gece kar yağışı var. Afyon , Eskişehir ve Bursa illeri kar altında. Ankara  için meteorolojiden bu gece yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Son hava durumu tahminlerine göre Bursa 'nın güneyi , Afyonkarahisar , Kütahya , Bilecik , Eskişehir , Çankırı'nın kuzeyi , Bolu, Karabük , Kastamonu çevreleri , Sakarya , Düzce ve Burdur illerinde kar yağışı etkili olacak. Hava soğurken kar yağışı cuma gününe kadar aralıklarla kuvvetlenerek devam edecek. İzmir 'de bile kar yağışı görülüyor.Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü resmi sitesinden son tahminleri açıkladı ve Ankara için kar uyarısı yaptı. Ankara için yapılan hava durumu tahminlerine göre aralıklarla devam eden kar yağışı akşam saatlerinden sonra tekrar başlayacak. Ankara şehir merkezi ve il genelinde yarın sabah saatlerine kadar kar yağışı devam edecek. Meteoroloji Ankara 'da 1-5 cm civarında kar beklendiğini bildirdi. Kar yağışından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısı yapıldı.

Kar yağışı alarmı verilen 11 il, Meteoroloji kar yağışının hayatı olumsuz etkileyeceği illeri şöyle sıraladı;

-Afyonkarahisar

-Kütahya,

-Bilecik,


-Bursa'nın güneyi,

-Eskişehir,

-Çankırı'nın kuzeyi,

-Bolu, Karabük,

-Kastamonu çevreleri,


-Sakarya,

-Düzce

-Burdur'un yüksekleri

-Isparta çevreleri

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap