SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kanser olan Özkan Uğur'un son hali herkesi üzdü

Kanser olan Özkan Uğur'un son hali herkesi üzdü

21 Mayıs 2020 Perşembe - 11:00




MFÖ Grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başladığından ilk kez kameralar karşısına geçti.





Geçtiğimiz 23 Nisan'da sokakta konser veren MFÖ Grubu ilk kez bir kişi eksik olarak konser vermiş, Fuat Güner, kötü haberi duyurmak zorunda kalmıştı. Özkan Uğur'un yeniden kanser tedavisi görmesi nedeniyle konsere katılamadığını söylemişti. 
Fuat Güner'in üzücü haberi açıklamasından haftalar sonra ise Özkan Uğur, ilk kez kameralar karşısına geçti. Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve Fuat Güner, hep beraber "Maske tak" diyerek sevenlerine seslendi.
Fuat Güner'in sosyal medya hesabından yayınladığı videoda ikinci kez kanser tedavisi gören Özkan Uğur'un son görüntüsü dikkat çekti.
Zayıfladığı gözlerden kaçmayan Özkan Uğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:
''Rahatsızlığımla ilgili arayan, soran, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Tedavi sürecim olumlu gidiyor. Güzel, sağlıklı günlerde birlikte olacağız inşallah. Sevgilerimle...''
Öte yandan Mazhar Alanson ve Fuat Güner, geçtiğimiz ay İstanbul Valiliği'nin düzenlediği, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla bir konser vermişti.
Gözler MFÖ'nin diğer bir ismi olan Özkan Uğur'u aramıştı. Fuat Güner, yaptığı açıklamada Özkan Uğur'un kanser tedavisi gördüğünden dolayı yanlarında olamadığını söylemişti.
Mazhar Alanson, 1971'de Fuat Güner'le ikili olarak çalıştıklarını ve Özkan Uğur'un gelmesiyle marka haline dönüştüklerini anlatarak, ilk defa ayrı kaldıklarını kaydetmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap