SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kanlar içinde bulundu!

Kanlar içinde bulundu!

17 Haziran 2016 Cuma - 17:49




Karaman'da 1 çocuk annesi 35 yaşındaki kadının cansız bedeni, 8 metrelik köprünün dibinde bulundu. Polis intihar ihtimali üzerinde duruyor.





Olay,  Şeyh Şamil Mahallesi'ndeki demir yolunun  üstündeki köprüde meydana geldi. Mısır tarlasını kontrole gelen tarla sahibi, tarlanın kenarında köprünün dibinde bir kadının kanlar içinde yerde yattığını gördü, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, kadının öldüğünü belirledi.

ATLAMIŞ OLABİLİR

Polis, yaptığı incelemede ölen kadının 8 yıl önce eşinden boşandıktan sonra Hollanda'dan memleketi Karaman'a gelen Emine Akman olduğunu belirledi. Bunun üzerin teşhis için Akman'ın babası Mustafa Akman, çağrıldı.

Olay yerine gelen Mustafa Akman, cesedin kızına ait olduğunu görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Emine Akman'ın cesedi, otopsi için Karaman Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Polis, Akman'ın, yaklaşık 8 metre yükseklikteki köprüden atlamış olabileceği ve eteğinin sıyrılmış olmasının de atlarken bariyerlere takılmış olabileceği üzerinde duruyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap