SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kan revan içinde 300 metre yürüdü!

Kan revan içinde 300 metre yürüdü!

09 Temmuz 2016 Cumartesi - 14:15




Bursa'da bir kişi arkadaşı tarafından bıçaklandı, yardım talebinde bulunmak için ise yaralı halde yaklaşık 300 metre yürüdü.





İddiaya göre, G.Y. (28), gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra sabah geldiği merkez Osmangazi ilçesi Tayakadın Mahallesi'ndeki evinin kapısında arkadaşı Anıl Ö. ile karşılaştı.

G.Y, Anıl Ö'ye evine niye geldiğini sordu. "Seni bekliyordum. Konuşmamız gereken bir konu var." yanıtını alan G.Y, arkadaşına "Benimle bu saatte ne konuşacaksın" diye bağırdı. G.Y, daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla Anıl Ö'yü sol bacağından 2 kez bıçakla yaralayarak kaçtı.

YARDIM İÇİN 300 METRE YÜRÜDÜ

Kan kaybeden ve çevrede kimse bulunmadığı için yaklaşık 300 metre yürüyüp yere yığılan Anıl Ö, bir fırının çalışanlarından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Muradiye Devlet Hastanesine kaldırılan Anıl Ö'nün hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap