SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kampüste Zara rüzgarı

Kampüste Zara rüzgarı

13 Mayıs 2015 Çarşamba - 12:23




Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Kampüsü’nde bu sene 10’uncusu gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor. 





Selçuk Üniversitesi'nin konuğu Zara oldu. Şenliklerin ikinci gecesinde sahne alan Zara eşsiz repertuarı ile beğeni toğladı. Sanatçı, birbirinden güzel parçaları ve sahne performansıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Selçuk Üniversitesi 10. Kültür ve Sanat Festivali coşkusunun konserler ve etkinliklerle sürdüğünü söyleyen Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Üniversitemizin 40’ıncı yılı dolayısıyla bu yılki kültür ve sanat festivalimiz ayrı bir önem taşıyor. Mustafa Ceceli’nin ardından Zara’yı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanatçının birbirinden güzel şarkılarıyla baharın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Hakikaten muhteşem bir konser veren sanatçı, öğrencilerimize ve diğer katılımcılarımıza şarkılarıyla keyifli dakikalar yaşatıyor. Kıymetli sanatçı Zara’ya ve sanatçı arkadaşlarına böylesine güzel bir konser verdikleri için teşekkür ediyorum. Bu etkinlilerde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve öğrencilerime de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap