SON DAKİKA



Haber > Magazin > KAFEM yemekte buluştu

KAFEM yemekte buluştu

06 Mart 2017 Pazartesi - 09:53




Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin (KAFEM)düzenlediği dayanışma yemeğinde üyeler ve dernek elemanları bir araya geldi.





KAFEM üyeleri ve dernek elemanları yemekte buluştu. Aksular Otel’de düzenlenen dayanışma yemeğine KA-FEM yöneticileri, koristler ve davetliler katıldı. Naci Ay’ın doyumsuz müzikleriyle kendinden geçen katılımcılar hem stres attılar, hem de yorucu geçecek bir sezon öncesinde birlik-beraberlik örneği sergilediler. Dernek Başkanı Ali Adanur iki hafta önce yapılması gereken ancak elverişsiz hava şartları nedeniyle ertelemek zorunda kaldıkları organizasyona katılan tüm davetlilere teşekkür ederek “Bu sezon oldukça zor geçeceğe benziyor. Çalışmalarımızı aksatmadan sürdürmeye devam ediyoruz. Önümüzde, halk müziği ve tasavvuf olmak üzere iki konserimiz var. Ancak bu yıl olumsuz hava şartlarından dolayı bir hayli sıkıntı yaşadık. Çalışmalarımız aksadı. Bu akşamda yemeğimiz maç akşamına denk geldi. Bazen böyle programlar çakışabiliyor. Her şeye rağmen katılımınız bizleri sevindirdi” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap