SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kadın polis de kapkaç kurbanı oldu

Kadın polis de kapkaç kurbanı oldu

30 Ekim 2015 Cuma - 15:00




Antalya'nın Alanya ilçesinde kadın polis, kapkaç kurbanı oldu.





Kapkaç kurbanı oldu...Antalya'nın Alanya ilçesinde motosikletle üçü yabancı, uyruklu beş kadının çantalarını çalan kapkaç zanlısı iki kardeş son işlerinde kadın polise denk geldi. Çantasını kaptıran polisin sabıka albümünden teşhis ettiği zanlılar, polis tarafından evlerinde yakalandı. Kadın polisin çantası da zanlılara ait evde bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 18 00 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi D-400 karayolu Gümüşdere köprü üzerinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan kadın polis memuru A.A., yaya olarak evine giderken arkasından gelen ve plakası olmayan motosikletli 2 kişi tarafından kapkaça uğradı. Olay sonrası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesine başvurulan A.A, zanlıların oluşturduğu suçlu albümü gösterildiğinde daha önce hırsızlık ve kapkaç suçlarından çok sayıda sabıkası bulunan iki kardeş olan Cihan R., (26) ve Ozan R.'yi (20), teşhis etti. Zanlılar, dün akşam kapkaç olaylarında kullandıkları iddia edilen plakasız motosikletle Demirtaş Mahallesi'ndeki evlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerince zanlıların evlerinde yapılan aramalarda kadın polis A.A'nın çantası da bulundu. Çanta sahibine teslim edildi. Zanlıların daha önceki tarihlerde, Rus Uyruklu Alla Ankına, İsveç vatandaşı Sofia Crıstına, Letonya vatandaşı Inese Bohane ve Kadiri G. adlı kadınların çantalarını da kapkaç yöntemiyle çaldıkları tespit edildi. Kapkaççı kardeşler Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap