SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kadıköy kaldırımları karikatürler ile doldu!

Kadıköy kaldırımları karikatürler ile doldu!

09 Haziran 2016 Perşembe - 20:49




Kadıköy kaldırımlarını usta şairlerin dizeleriyle süsleyen Kadıköy Belediyesi bu kez karikatür sürprizi yaşattı.





Yaşam Koçu Afet, Öğreten Adam ve Oğlu, Daral Timsah, Fırat, Robinson Crusoe ve Cuma, Gönül Adamı, Fethiye Nene… Mizah dergileri kahramanları dergilerden fırlayıp Kadıköy kaldırımlarına yerleşti.

KARİKATÜRLER KALDIRIMLARDA

Hasanpaşa Mahallesinde eski tarihi bir binayı satın alan Kadıköy Belediyesi binayı Karikatür Evi olarak restore etti. Karikatür evi için Karikatürcüler Derneği ile protokol imzalayan belediye karikatür evinde yapılacak atölyeleri de yine usta karikatüristlerle birlikte belirliyor. Özellikle çocukları mizahla tanıştırmayı hedefleyen karikatür evinde Karikatürcüler Derneği bünyesinde bulunan 10 orijinal karikatür de sergilenecek. Karikatür evinde atölyeler dışında ulusal ve uluslararası sergiler ve paneller de düzenlenecek.

Karikatür evi açılmadan Hasanpaşa Faik Sokak şenlendi bile. Usta karikatüristlerin kaleminden çıkan unutulmayan karikatür kahramanları sokağı süslüyor.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap